Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

15 Temmuz 2015 Çarşamba

DAMAK TADI

İFTAR MENÜSÜ:Kolay şakşuka.Malz.2 adet patlıcan
3 adet patates
5 adet çarliston biber
1 çay bardağı sıvı yağ
Sosu için
3 adet domates
3 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz karabiber
Yapılışı: Öncelikle tüm sebzeleri küçük küpler halinde doğrayın. Üzerine sıvı yağ döküp harmanlayın. Fırın tepsinse koyup 200 derecede pişmeye bırakın. Bir yandan domatesleri rendeleyip tencerede pişmeye bırakın. İçine sarımsak ve yağ koyun güzelce sos gibi olana dek pişirip sebzelerin üzerine dökün.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder