Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

11 Temmuz 2015 Cumartesi

DAMAK TADI

İFTAR MENÜSÜ:Yoğurtlu patlıcan.Malz.200 gram süzme yoğurt
3 adet közlenmiş patlıcan
3 adet közlenmiş kırmızıbiber
100 gram beyaz peynir
Yarım çay bardağı zeytinyağı
2 diş sarımsak
1 limonun suyu
1 demet maydanoz ve dereotu
Yapılışı: Közlenmiş patlıcanı ve biberi elinizle irice doğrayın. Üzerine süzme yoğurdu, doğranmış sarımsakları aktarın. Peynir ya da havuç gibi farklı malzemeler de koyabilirsiniz. Zeytinyağı ve limon tabi ki salatanın vazgeçilmezidir. Bol maydanozla süsleyip ikam edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder