Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

14 Temmuz 2015 Salı

DAMAK TADI

İFTAR MENÜSÜ:Pilav üstü köfte.Malz.500 gram kıyma
1 adet soğan
1 çay kaşığı kimyon
3 diş sarımsak
3 dilim bayat ekmek
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
1 çay kaşığı kekik
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı kırmızıbiber
Yapılışı: Ekmekleri ıslatıp suyunu sıkın. Kıymanın içine rendelenmiş soğanla beraber baharatları, ezilmiş sarımsağın hepsini ekleyip yoğurmaya başlayın. Zeytinyağını da ekleyip şekil verin, az yağlanmış tavada kızartın. İsterseniz domates sosu yapın, köfteleri içinde karıştırıp pilavın üzerinde servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder