Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

20 Temmuz 2015 Pazartesi

DAMAK TADI

Kırmızı biberli tavuk:Malz.1’er adet yeşil ve sarı dolmalık biber
2 adet közlenmiş kırmızı biber
1 adet tavukgöğsü
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı köri
4 yaprak marul
Tuz, karabiber
Yapılışı: Tavukgöğsünü altı parçaya bölün. Dövülmüş sarımsak ve köriyle harmanlayın. Tavaya yağı koyun ve tavuk etinin iki yüzünü de sote edin. Biberlerin tohumlarını çıkartın, uzun ince doğrayıp tavada sote edin. Tavuklarla birlikte karıştırın, yeşillikleri servis tabağına koyun, üzerine tavukları yerleştirip servis yapın.
DAMAK TADI....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder