Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

9 Temmuz 2015 Perşembe

DAMAK TADI

İFTAR MENÜSÜ:Mantarlı tavuk:Malz.400 gram kemiksiz dövülmüş tavukgöğsü
1 adet soğan
150 gram mantar
2 çorba kaşığı tereyağı
3 çorba kaşığı çiğ krema
Tuz, karabiber
kapya biber
Yapılışı: Tavuk etlerini yağsız tavada iki yüzünü de 4 dakika kızartarak pişirin. Tavadan alın, aynı tavaya yarım ay keklinde doğranmış soğanları, dilimlenmiş mantarları ve tereyağını koyup 5 dakika pişirin. Üzerine kızarttığınız tavuk etini koyup pişirmeye devam edin. Baharatları kapya biberi ve en son kremayı ekleyip bir taşım kaynatın ocaktan alıp sıcak olarak servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder