Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

15 Temmuz 2015 Çarşamba

DAMAK TADI

İFTAR MENÜSÜ:Paşa böreği.Malz.2 adet yufka
100 gram biberli yeşil zeytin
3 çorba kaşığı tereyağı
1 demet taze soğan
100 gram ceviz
100 gram tulum peyniri
1 demet dereotu
Kızartmak için sıvı yağ
Yapılışı: Öncelikle biberleri kavurun ve içine taze soğanları kıyıp ekleyin. Tereyağıyla kavurup kıyılmış ceviz ekleyin kavurmaya devam edin ve ocaktan alın. Peyniri ekleyip iç harcı hazırlayın. Böreği yapmak için, yarım yufkanın içine bu harçtan yerleştirip rulo yapın gül şeklinde sarın. Yağın içinde kızartıp servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder