Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

10 Ekim 2015 Cumartesi

DAMAK TADI

Nohutlu pilav:Malz.2 su bardağı pirinç
1 su bardağı haşlanmış nohut
2 çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber
Yeterince et suyu
Yapılışı: Pirinçleri tuzlu ve ılık suda 15 dakika bekletip suyunu süzün ve bol suda yıkayın. Tencerede tereyağını eritin, içine yıkanmış süzülmüş pirinçleri ekleyip 5 dakika kavurun. Pirinçlerin üzerine döküp üzerini geçecek kadar et suyunu verin. tuz karabiber ekleyin. Nohutları ekleyip 30 dakika kısık ateşte pişmeye bırakın. Servis tabağına ters çevirip sunum yapın.DAMAK TADI....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder