Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

28 Ekim 2015 Çarşamba

DAMAK TADI

Peynirli tuzlu kek:Malz.3 yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı su
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
200 gram beyaz peynir
100 gram rendelenmiş kaşar peyniri
1 demet dereotu
5 dal maydanoz
1 su bardağı mısır unu
2 su bardağı un
1 su bardağı mısır konserve
Çörekotu, ay çekirdeği, susam ve anason
Yapılışı: Öncelikle yumurtayı yoğurt ve yağla çırpın. İçine bir çay bardağı su ekleyip çırpmaya devam edin. İçine kıyılmış yeşillikleri, rendelenmiş peynirleri, mısır ununu, unu ve kabartma tozunu da ekleyip karıştırın. Yağlanmış unlanmış küçük kek kalıbına boşaltın, üzerine çörekotunu, ay çekirdeğini, susamı ve anasonu serip fırında 200 derecede 35 dakika kadar pişirin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder