Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

27 Ekim 2015 Salı

DAMAK TADI

Tarhana çorbası:Malz.1 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba acı biber salçası
5 çorba kaşığı tarhana
2 diş sarımsak
6 su bardağı su
1 çorba kaşığı kırmızı pul biber
Yapılışı: Suyun içine beş çorba kaşığı tarhanayı ekleyip karıştırın. Soğuk suda biraz çözülmesini bekleyin. Tencereye tereyağını ve sarımsağı alıp 5 dakika kadar kavurun. Salçayı ve tarhanalı suyu da üzerine ekleyip sürekli karıştırarak kaynatın. 10 dakika kadar pişince ocaktan alıp bekletin. Çorbanın üzeri için tereyağında pul biberi kavurup küp doğranmış ekmekleri servis yaparken çorbanın üzerine paylaştırın.DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder