Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

9 Ekim 2015 Cuma

DAMAK TADI

Hamsi kuşi:Malz.Yarım kilo kılçıklarıyla birlikte ayıklanmış hamsi
5 adet taze soğan
Yarım demet maydanoz
2 adet yumurta
3 çorba kaşığı un
Kızartmak için sıvı yağ
Tuz, karabiber ve minik domatesler
Yapılışı: Hamsilerin kılçıklarını temizleyip düz bir hale getirin. Üç adet hamsinin derisine biraz un serpip yan yana dizin. Ortasına koymak için taze soğanı ve maydanozu çok ince kıyıp tuz ve karabiberle lezzetlendirin. Bu karışımdan 1 kaşık hamsilerin içine koyun üç hamsiyi elinizle kapatıp çırpılmış yumurtaya bulayın. Daha sonra kızartıp sıcak tüketin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder