Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

3 Ekim 2015 Cumartesi

DAMAK TADI

Yeşil pilav:Malz.2 su bardağı pirinç
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2,5 su bardağı sıcak su
Tuz, karabiber
250 gram brokoli
Yarım demet dereotu
4 dal taze soğan
4 dal taze nane
Yapılışı: Pirinçleri yıkayıp süzün. Tencereye yağı koyun, pirinçleri ekleyip kavurun. Üzerine suyunu ve tuzunu verip pişmeye bırakın. Bu arada tüm yeşillikleri küp küp doğrayıp hazırlayın. Pilav biraz suyunu çekince içine ince kıyılmış yeşillikleri ilave edin. 10 dakika kadar demlendirin, servis tabağına süsleyip hazırlayın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder