Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

12 Ekim 2015 Pazartesi

DAMAK TADI

Mantarlı palamut:Malz.2 adet palamut
100 gram mantar
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
Yarım soğan
200 gram ıspanak
2 adet domates
4 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber, köri
Yapılışı: Mantarları ince ince kıyıp tereyağında 4 dakika kavurun. Daha sonra içine rendelenmiş soğanı ekleyip birlikte kavurun. Unu, sütü içine ekleyin karıştırın. baharatları ilave edin. Koyulaşmaya başlayacak. Bu arada dilimlenmiş palamutların içinde iki yüzünü yağda 2 dakika kadar pişin. Bir fırın kabına dilimlenmiş domatesler, irice doğranmış ıspanak yaprakları, az pişirilmiş palamut ve üzerine mantarlı karışımı koyun. 200 derecedeki fırında 20 dakika kadar pişirip ikram edin..
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder