Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

14 Ekim 2015 Çarşamba

DAMAK TADI

Kuru fasulyeli tarhana:Malz.2 su bardağı haşlanmış kuru fasulye
1 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı acı biber salçası
5 çorba kaşığı tarhana
2 diş sarımsak
6 su bardağı su
1 çorba kaşığı kırmızı pul biber
3 dal kıyılmış maydanoz
Yapılışı: Öncelikle soğuk suyun içine beş çorba kaşığı tarhanayı ekleyip karıştırın, suda biraz çözülmesini bekleyin. Tencereye tereyağını, haşlanmış fasulyeleri ve sarımsağı alıp 5 dakika kadar kavurun. Salçayı ve tarhanalı suyu da üzerine ekleyip sürekli karıştırarak kaynatın. 10 dakika kadar pişince ocaktan alıp bekletin. üzeri için tereyağında pul biberi yakıp üzerine gezdirebilirsiniz.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder