Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

30 Ekim 2015 Cuma

DAMAK TADI

Sebzeli ızgara:Malz.4 adet kalın dilim bonfile
2 adet kırmızıbiber
200 gram brokoli
200 gram brüksel lahanası
3 diş sarımsak
2 havuç
1 kabak
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Yapılışı: Etleri biraz zeytinyağında bekletip tuz ve biberle tatlandırın. Izgarada iki yüzünü de güzelce pişirin. Sebzeleri aynı incelikte uzun uzun doğrayın. Buharda pişiren mutfak aletiniz varsa içine tüm sebzeleri yerleştirip pişirin ama yoksa tencereye 1 su bardağı su dökün.
Üzerine sebzeleri yerleştirip kapağını sıkıca kapatın ve az suda kendi buharıyla çok güzel pişiyor. Yaklaşık 20 dakikada kısık ateşte pişirin. Servis tabağına alın, istenirse üzerine zeytinyağı gezdirip ikram edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder