Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

8 Ekim 2015 Perşembe

DAMAK TADI

Kabak bayıldı:Malz.4 adet kabak
3 adet soğan
2 adet çarliston biber
1 çorba kaşığı salça
5 dal dereotu
5 dal maydanoz
4 diş sarımsak
2 adet domates
Tuz, karabiber
1 çay bardağı zeytinyağı
Yapılışı: Öncelikle kabakları ortadan ikiye kesin, içlerini oyup çıkartın. Fırın kabına koyun, üzerine tuz, karabiber ve az yağ gezdirip fırında pişirin. Bu arada soğanları piyazlık doğrayın, tavada yağla kavurun, içine salça domates ve diğer malzemeleri ekleyip pişmeye bırakın. Pişen kabakların içine koyun, 10 dakika daha pişirip ılık ya da soğuk olarak ikram edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder