Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

12 Ekim 2015 Pazartesi

DAMAK TADI

Şipşak lahmacun:Malz.4 adet lavaş ekmeği
1 su bardağı ayran
İçi için
150 gram kıyma
1 adet sivri biber
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı nar ekşisi
2 adet rende domates
1 adet soğan
Tuz, karabiber, bul biber
Yapılışı: Öncelikle lavaş ekmeğini bardak ağzı ile yuvarlak kesip fırın tepsisine yerleştirin. Üzerini ayranla iyice ıslatın. İçi için gereken malzemeyi bir kabın içinde karıştırın. Lavaş ekmeklerin üzerine sürün. 200 derecedeki fırında 10 dakikada şipşak lahmacunları hamur yoğurmadan hazırlayın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder