Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

19 Ekim 2015 Pazartesi

DAMAK TADI

Kıymalı sarma börek:Malz.3 adet yufka
200 gram kıyma
Yarım demet maydanoz
1 soğan
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı su
Yapılışı: Kıymayı kavurun, içine soğanları ekleyip karıştırın.Üzerine baharatları ekleyip iç malzemeyi hazırlayın. Su ve yağı bir kapta çırpın. Yufkayı yayın ve üzerine sulu karışımdan serpip ıslatın. İkinci yufkayı da üzerine yerleştirin. İç malzemeyi üçgen kesilmiş yufkaların içine koyup rulo şeklinde sarın. Tepsiye dizin. Tüm tepsi dolunca 200 derecedeki fırında 30 dakika pişirip sıcak olarak ikram edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder