Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

2 Kasım 2015 Pazartesi

DAMAK TADI

Etli Kuru Fasulye:Malz.2 su bardağı Kuru fasulye
1 adet Soğan
300 gr. Kemikli parça et
4 yemek kaşığı Tereyağı 
2 yemek kaşığı Domates salçası
1 adet Domates
4 diş Sarımsak
2 adet Kırmızı küçük sivri biber
Tuz
Yapılışı:Kuru fasulyeyi ayıklayın, yıkayın, akşamdan bol su ile ıslatın. Ertesi gün yarı pişmiş olarak haşlayın.
İnce doğranmış kuru soğan, parçalanmış et, yağ ile kavrun, salça koyun, karıştırın. 2 su bardağı su koyup pişirin.
Kuru fasulyeye eti ilave edin, üzerini bir parmak geçecek kadar su koyup pişirin, suyu az gelecek olursa, sıcak su eklenebilir.
Kırmızı sivri biberler ve sarımsaklar bütün olarak, domates ise küçük küçük doğranıp üzerine konur; bir müddet daha pişirin, ateşten alınmadan 10 dakika evvel tuzu atın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder