Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

20 Kasım 2015 Cuma

DAMAK TADI

Biberli Nohut Salatası:Malz.200 Gram Taze Fasulye
400 Gram Haşlanmış Nohut
1 Adet Kereviz Sapı
1 Diş Sarımsak
1 Adet Limon Suyu
2 Çorba kaşığı Zeytin Yağı
3 Çorba kaşığı Kıyılmış Maydanoz
Yapılışı:
Fasulyeleri 2-3 dakika haşlayın. Sıcak suyunu süzüp soğuk suyun altından geçirin.
Nohut, kereviz ve fasulyeleri karıştırıp servis zamanına kadar buzdolabında bekletin.
Servisten önce sarımsak, zeytinyağı, limon suyu, maydanoz, tuz ve karabiber ekleyin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder