Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

30 Kasım 2015 Pazartesi

DAMAK TADI

Baharatlı Tavuk Salatası:Malz.1 Çorba kaşığı Pulbiber
2 Tatlı kaşığı Kimyon
1 Tatlı kaşığı Kişniş
Yeteri kadar Tuz
4 Adet Tavuk Göğsü
Yeteri kadar Zeytin Yağı
1 Paket Karışık Yeşillik
2 Adet Salatalık
4 Adet Mantar
2 Adet Turp
10 Adet Kiraz Domates
Yapılışı:
Bir kabın içinde pul biber, kimyon, kişniş ve yarım tatlı kaşığı tuzu karıştırın.
Tavuk göğüslerini baharat karışımına bulayın. Zeytinyağı ile yağlanmış fırın tepsisine alıp fırının ızgara ayarında her iki tarafını 4 dakika pişirin.
Etleri kesme tahtasına alıp hafifçe soğutun ve verev şeklinde kesin. Etleri diğer salata malzemeleri ile karıştırıp üzerine zeytinyağı gezdirerek servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder