Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

18 Kasım 2015 Çarşamba

DAMAK TADI

Ev yapımı ketçap:Malz.2 Çorba kaşığı Zeytin Yağı
1 Adet Kuru Soğan
2 Çay Bardağı Su
2 Diş Sarımsak
800 Gram Domates
1 Çay Kaşığı Hardal
2 Çorba kaşığı Elma Sirkesi
2 Çorba kaşığı Esmer Şeker
Yarım Çay Kaşığı Kimyon
Yeteri kadar Karanfil
1 Tatlı kaşığı Sebzeli Çeşni
Yarım Çay Kaşığı Karabiber
Yeteri kadar Tuz
Yapılışı:
Küp doğranmış soğanı zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Rendelediğiniz sarımsağı ekleyip 1 dakika daha kavurun. Domates, sirke, şeker, tuz ve diğer baharatları ilave edip kısık ateşte 30 dakika pişirin.
Blender’dan geçirerek püre haline getirin ve kısık ateşte 10 dakika pişirin. Soğuyunca servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder