Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

4 Kasım 2015 Çarşamba

DAMAK TADI

Fırında Hamsi Buğulama:Malz.1 kg. hamsi 
4 adet kuru soğan 
2 adet domates 
1 limonun suyu 
6 yemek kaşığı zeytinyağı 
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Yapılışı :
Hamsileri ayıklayın, yıkayıp, süzün.
İri halka şeklinde doğradığınız soğanları fırın kabına yerleştirin, karabiber ve tuz serpin. Hamsileri yan yana sıralayıp üstüne yine halka şeklinde doğranmış domatesleri yerleştirin. Limon suyu, zeytinyağ, karabiber ve tuzu çırpıp, balıkların üzerine dökün. 175 derecelik fırında 25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder