Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

26 Kasım 2015 Perşembe

DAMAK TADI

Buffalo Stili Tavuk But:Malz.Çeyrek Su Bardağı Un
2 Tatlı kaşığı Pulbiber
Yeteri kadar Tuz
8 Adet Tavuk But
Çeyrek Su Bardağı Sıvıyağ
Çeyrek Su Bardağı Ketçap
1 Çorba kaşığı Tereyağı
2 Çorba kaşığı Acılı Sos
Yapılışı:
Un, pulbiber ve tuzu karıştırıp bir tepsiye yayın. Tavukları bu karışıma bulayın.
Tavayı iyice ısıtıp sıvıyağı ekleyin. Tavukları he tarafları iyice pişecek biçimde kızartın.
Ketçap, tereyağı ve acı sosu karıştırın. Sıcak tavukları sosa bulayarak servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder