Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

16 Kasım 2015 Pazartesi

DAMAK TADI

Baharatlı Patates:Malz.2 Tatlı kaşığı Zeytin Yağı
2 Tatlı kaşığı Balsamik Sirke
1 Çorba kaşığı Parmesan Peyniri
1 Çorba kaşığı Galeta Unu
1 Adet Patates
1 Çay Kaşığı Tuzot
Yeteri kadar Karabiber
Yapılışı:
Küçük bir kasede zeytinyağı ve balsamik sirkeyi karıştırın. Başka bir kasede de parmesan, galeta unu, tuzot ve karabiberi karıştırın.
Patatesleri elma dilimi gibi kesin. Alüminyum folyo serdiğiniz fırın tepsisinin üzerine birbirlerine değmeyecek şekilde, kesilen yüzeyleri yukarı getirerek yerleştirin.
Patateslerin üzerine yumurta fırçası ile zeytinyağlı karışımı sürün. Tüm yüzeylerin üzerine galeta unlu karışımı dökün.
210 derece ısıtılmış fırında 20-25 dk. pişirin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder