Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

11 Haziran 2015 Perşembe

DAMAK TADI

Sebzeli Rozbif :Malz.500 gram kontrfile
2 çorba kaşığı tereyağı
Tuz ve karabiber
2 adet patates
2 adet havuç
1 su bardağı bezelye
200 gram taze fasulye
2 adet defne yaprağı
Yapılışı: Öncelikle yağı kızdırıp üzerine bütün eti koyun. Her yerini koyu renk alana dek pişirip mühürleyin. Daha sonra aynı kapta fırına verip 20 dakika kadar fırında pişirin. Fırından alıp ince bir şekilde dilimleyin. Bu arada sebzeler için tencereye 2 su bardağı su koyun, defne yaprağı ve küp kesilmiş sebzeleri yerleştirin. Haşlayın ve sonra tereyağın da sote edip dilimlenmiş etin yanında ikram edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder