Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

22 Haziran 2015 Pazartesi

DAMAK TADI

İFTAR MENÜSÜ:Salçalı köfte:Malz.500 gram kıyma
1 adet rende soğan
1 çorba kaşığı salça
3 diş sarımsak
Kırmızı pul biber, kimyon, kekik, karabiber, yenibahar
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Yapılışı: Kıymayı, rendelenmiş soğanı, sarımsağı, salçayı, zeytinyağını ve baharatları iyice yoğurup yuvarlak büyük köfteler yapın. Yaklaşık 20 dakika kadar köfte harcını dinlendirin ki daha lezzetli köfteleriniz olsun. Daha sonra az yağ koyduğunuz tavada güzelce kızartın. İster pilavla isterseniz de makarnayla ikram edin. Yanında taze soğan da çok yakışıyor.DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder