Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

5 Haziran 2015 Cuma

DAMAK TADI

Pilav Üstü Çöp Şiş :Malz.2 su bardağı pirinç
400 gram kuzu kuşbaşı
1 soğan
3 diş sarımsak
Tuz, karabiber, kekik
1 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı tereyağı
200 gram haşlanmış nohut
Yapılışı: Öncelikle pilavı hazırlamak için, pirinçleri tereyağında kavurup üzerine haşlanmış nohutları ve suyunu verin. 20 dakika kadar pişirip 10 dakika demlendirin. Diğer taraftan da şişleri hazırlamak için rendelenmiş soğan, baharatlar ve bir miktar zeytinyağını etlerin üzerine süzüp 20 dakika dinlendirin. Çöp şişlere geçirip ızgarada hafifçe kızartın. Pilavı ve şişleri birlikte tabağa alıp sıcak olarak servis yapın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder