Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

27 Haziran 2015 Cumartesi

DAMAK TADI

İFTAR MENÜSÜ:Sebzeli kavurma:Malz.300 gram kuzu kuşbaşı
1 adet soğan
1 adet kırmızı biber
1 çay bardağı zeytinyağı
50 gram süzme yoğurt
Yarım demet maydanoz
1 çorba kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı sumak
Yapılışı: Öncelikle etleri tencereye alın, suyunu verip çekene dek kavurun. Üzerine az miktarda zeytinyağı koyup 5 dakika daha kavurun. Soğanı yarım ay şeklinde doğrayıp tuzla ovalayın. Etlerin üzerine ekleyip harmanlayın. Daha sonra biberi de iri parçalar halinde doğrayıp etin içine ekleyip karıştırın. Servis tabağına alın, zeytinyağı ve kıyılmış maydanoz ekleyip karıştırın. Çırpılmış yoğurdu üzerine gezdirip servis tabağına alın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder