Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

19 Haziran 2015 Cuma

DAMAK TADI

İFTAR MENÜSÜ:Fındıklı çilekli güllaç:Malz.10-15 adet güllaç yaprağı
2,5 litre süt
2,5 su bardağı şeker
3 çorba kaşığı gül suyu
1 paket vanilya
1 su bardağı ceviz
Süslemek için toz Antep fıstığı
4-6 adet çilek
Yapılışı: Öncelikle sütü ve şekeri ılık hale getirtin. Bu sütle tek tek güllaç yapraklarını ıslatıp yumuşatın. Daha sonra da içine ceviz ya da fındık serpin ve katlayın. Çukur olan servis tabağına dizin. Hepsi bitince kalan sütü üzerine döküp gül suyunu ve çilekleri ekleyip soğumaya bırakın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder