Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

30 Haziran 2015 Salı

DAMAK TADI

İFTAR MENÜSÜ:.Pilavlı tavuk budu:Malz.500 gram tavuk budu
1 adet soğan
2 baş sarımsak
Tuz, karabiber, kekik
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı süt
2 çorba kaşığı salça
Sade pilav
Yapılışı: Tavuk budunu fırın kabına yerleştirin. Üzerine az su, zeytinyağı ve salçayı sürüp baharatlandırın. Sarımsakları ve soğanı bütün şekilde yerleştirin, üzerine zeytinyağı ekleyip tavuğun yanlarına yerleştirin. 190 derecede 40 dakika pişirin. Sıcakken üzerine baharatları serpin ve istenirse yanında sade pilavı koyup bol salatayla ikram edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder