Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

23 Haziran 2015 Salı

DAMAK TADI

İFTAR MENÜSÜ:Zerdeçallı şehriye çorbası:Malz.1 çay bardağı arpa şehriye
2 çorba kaşığı tereyağı
200 gram tavuk eti
2 adet sivri biber
1 limon
1 tatlı kaşığı zerdeçal
Tuz, karabiber
6 su bardağı su
4 dal maydanoz
Yapılışı: Tencereye tereyağını ve doğranmış biberleri koyup kavurun. Üzerine tavuk etini, toz zerdeçalı ekleyip karıştırın. Suyu ekleyip kaynatın ve içine şehriyeleri ilave ederek pişmeye bırakın. Şehriyeler pişince ocaktan alıp içine kıyılmış bol maydanoz ve baharatları ekleyip karıştırın. Servis yapılırken limon suyu sıkıp sıcak olarak ikram edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder