Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

16 Haziran 2015 Salı

DAMAK TADI

Zeytinyağlı bezelye:Malz.450 gram bezelye
2 adet patates
1 adet havuç
1 adet soğan
2 çorba kaşığı zeytinyağı
3 diş sarımsak
2 çorba kaşığı tereyağı
Tuz, nane
Yapılışı: Tencereye 2 su bardağı suyu alıp kaynatın. Üzerine küp doğranmış soğan, havuç ve patatesleri koyun. Kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin. Bezelyeleri de tencereye ilave eden ve 15 dakika daha kaynatın. Servis yapmadan önce, içine ezilmiş sarımsakları tuz ve nane ilave ederek servis tabağına aktarın. Sıcak ikram edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder