Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

27 Haziran 2015 Cumartesi

DAMAK TADI

İFTAR MENÜSÜ:Patatesli bonfile :Malz.400 gram biftek
3 adet patates
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak
3-4 adet domates
4 adet sivri biber
Yarım demet maydanoz
1 çay bardağı sıvı yağ
Tuz, karabiber
1 çay bardağı zeytinyağı
Yapılışı: Öncelikle etleri çok ince şeritler halinde kesin. Zeytinyağıyla tavada kavurmaya başlayın. İçine sarımsakları, biberleri ve doğranmış domatesleri ekleyin, suyunu bırakıp çekene kadar pişirin. Bu arada patatesleri rendeleyip suyunu sıkın ve sıvı yağın içinde yuvarlak olarak kızartın. İki yüzünü de kızartıp kağıt havluya alın. Servis yaparken patateslerin üzerine çırpılmış yoğurt, pişen domatesli etler ve kıyılmış maydanozla ikram edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder