Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

16 Aralık 2015 Çarşamba

DAMAK TADI

Bulgurlu Lahana (Kelem) Sarması:Malz.2 Kase Bulgur
4 Adet Kuru Soğan
1 Çorba kaşığı Tereyağı
Yeteri kadar Nane
Yeteri kadar Reyhan
Yeteri kadar Domates Salçası
Yarım Su Bardağı Sıvıyağ
1 Adet Lahana
3 Su Bardağı Su
Yapılışı: 
Lahanaları haşlayın. Soğan ve salçayı yağda kavurun.
Üzerine bulguru ilave edin. Baharatları katıp tatlandırın.
Yapılan içi, lahanaların içine koyarak sarın.
Sardığınız dolmaları tencereye dizin.
Tencerenin içine 3 su bardağı su ekleyin.
Lahanalar yumuşayıncaya kadar pişirin.DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder