Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

5 Aralık 2015 Cumartesi

DAMAK TADI

Acılı Ezme:Malz.3 Adet Kuru Soğan
2 Diş Sarımsak
4 Adet Çarliston Biber
5 Adet Kırmızı Biber
2 Adet Domates
1 Çorba kaşığı Domates Salçası
1 Çorba kaşığı Biber Salçası
1 Adet Limon
Yeteri kadar Maydanoz
Yeteri kadar Taze Nane
Yeteri kadar Pulbiber
Yeteri kadar Zeytin Yağı
Yeteri kadar Tuz
Yapılışı:
Kuru soğanı, biberi, kırmızı biberi, domatesi ve sarımsağı çok minik olarak kesin.
Malzemelerin tümünü, biber ve domates salçasını ilave edip tüm malzemeleri parçalayıcıdan geçirip ezme kıvamına getirin.
Servis tabağına ezmeyi alın. Üzerine limon ve zeytinyağı ilave edin. Taze nane ekleyip servis edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder