Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

9 Aralık 2015 Çarşamba

DAMAK TADI

Çentik Kebabı:Malz.400 Gram Biftek
4 Adet Patates
5 Adet Patlıcan
5 Adet Biber
1 Kase Yoğurt
2 Diş Sarımsak
Yeteri kadar Sıvıyağ
Yeteri kadar Tuz
Yeteri kadar Karabiber
Yeteri kadar Karışık Yeşillik (Salatası İçin)
Yeteri kadar Havuç (Salatası İçin)
Yeteri kadar Zeytin Yağı (Salatası İçin)
Yapılışı:
400 gr.bifteği ince ve uzun olarak kesin.Tavaya sıvıyağı alın.Tava ısındıktan sonra biftekleri ilave edin ve yüksek ateşte etleri pişirin.Patlıcanları ve biberleri közleyin.
Daha sonra patlıcanları ve biberleri küp olarak kesin.4 adet patatesi çok ince olarak kesin ve kızartın.Servis tabağına karışık yeşillik ilave edin.
Servis tabağına közlenmiş ve küp kesilmiş biberleri ve patlıcanları ilave edin.üzerine etlerin yarısını ilave edin.Üzerine kızartılmış patatesi ilave edin.
Üzerine kalan etleri ilave edin.Üzerine tekrar patatesleri ilave edin.Yoğurdu ilave edin.Servis tabağına top havuçları da ilave edip servis edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder