Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

26 Aralık 2015 Cumartesi

DAMAK TADI

Zeytınyağlı kereviz:Malz.1 kg.kereviz
1 çay bardağı zeytinyağ
1 yemek kaşığı pirinç
1 adet havuç
1 tatlı kaşığı tuz
2 adet kesme şeker
1 büyük kuru soğan
1 limon
YAPILIŞI:
Kerevizleri soyup 1/2 limon sıktığınız limonlu suda kararmaması için bekletin.Diğer tarafta küp küp doğranmış soğanları yağda pembeleştirin.Havuçları ister uzun ister halka şeklinde doğrayıp ilave edin.İki su bardağı su katın su kaynayınca limonlu suyuyla beraber kerevizleri katın.Pirinç, tuz, şeker ve birkaç dal kereviz yaprağı koyup pişmeye bırakın.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder