Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

5 Aralık 2015 Cumartesi

DAMAK TADI

Acılı Patates:Malz.1 Kilogram Patates
3 Diş Sarımsak
1 Adet Kuru Soğan
Yeteri kadar Tuz
2 Tatlı kaşığı Acı Biber Sosu
1 Tatlı kaşığı Karabiber
Yeteri kadar Kişniş
Yeteri kadar Maydanoz
100 Mililitre Zeytin Yağı (Kızartmak İçin)
Yapılışı:
Patatesleri yıkayın, kabuklarını soyun ve irice küp şeklinde doğrayın.
Sarımsak ve soğanın kabuklarını soyun ve küp küp doğrayın.
Yağı tavada ısıtın. Patatesleri porsiyonlar halinde kızartın.
Ardından patatesleri tuzlayıp kağıt havluda bekletin.
Soğan ve sarımsağı kızartma yağında kavurun.
Acı biber sosu ve kişnişi ekleyin.
Patatesleri ekleyip beraber kavurun.
Maydanozu ayıklayıp yıkadıktan sonra kıyın.
Servis tabaklarına alın ve maydanoz serperek servis edin.
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder