Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

3 Aralık 2015 Perşembe

DAMAK TADI

Meftune:Malz.1 Kilogram Kuzu Eti
2 Kilogram Patlıcan
1 Kilogram Domates
2 Çorba kaşığı Sumak
1 Su Bardağı Su
Yeteri kadar Tuz
Yeteri kadar Pulbiber
Yapılışı:
Kuşbaşı eti tuzla ovalayın ve tencereye yayın
2 kaşık sumak ve bir bardak su ekleyin ve 15 dk dinlendirin
Suyunu iyice süzün(suyu dökmeyin) ve patlıcanları küp şeklinde doğrayın
Patlıcanları tuzlu suda bekletin
Domatesleri soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın
Patlıcan ve domatesleri etin üstüne dizin üstüne etin süzülen suyunu, tuz ve pul biber ilave edin
Tepsiyi kapatın ve orta ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirin..
DAMAK TADI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder